Schoenreparatie

Op het gebied van schoenreparaties is van der Kuil al bijna 65 jaar een begrip in Haaksbergen en omgeving. Kwaliteit en vakmanschap staan hierbij hoog in het vaandel.

Klanten mogen er bij ons van uitgaan dat hun schoenen vakkundig gerepareerd worden met de beste materialen . Wij zien het als een uitdaging de aangeboden reparaties zodanig voor u te verrichten dat u met volle tevredenheid bij ons de winkel verlaat.

Natuurlijk vervangen wij zolen en hakken van schoenen maar ook voor stikwerk of het vervangen van een kapotte rits kunt u bij ons uitstekend terecht.

Wij zijn een allround reparatie bedrijf waar wij alle voorkomende reparaties vakkundig voor u uitvoeren. De meeste reparaties kunnen een dag nadat ze gebracht zijn worden afgehaald. Wij adviseren u bij de uit te voeren reparatie, en vertellen u vooraf wat de kosten zijn.

Ook het repareren van lederen kleding of het vervangen van ritsen in leren jassen behoord tot onze werkzaamheden. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige schoenreparaties voor een eerlijke prijs.